Lokalizacja

Typy obiektów

Rodzaje kuchni

pokaż wszystkie

Typy kuchni

pokaż wszystkie

Przedział cenowy0 - 150 PLN

od:
do:

Średnia ocena0 - 5

Ilość polubień0 - ?

Ilość obserwatorów0 - ?

Ilość opinii/ocen0 - ?

Godziny otwarcia00:00 - 24:00

Cechy lokalu

4,5
zdjęcie główne

Projekt Kuchnia

slow food, śniadania ul. Półwiejska 42, 61-888, Poznań, Wielkopolskie
polubienia (5077) oceny (142) zdjęcia lokalizacja
płatność kartą
WiFi
niepełnosprawni (podjazd, łazienki)
parking (płatny)
promocje studenckie
wegetarianie
dzieci
zwierzęta
parking dla rowerów
jedzenie na wynos
otwarte do ostatniego klienta
catering
imprezy okolicznościowe
sprzedaż alkoholu
tańce
gry planszowe
gluten free
ilość dodatkowych miejsc letnich

x40

ilość miejsc

x60


Dane kontaktowe
telefon:606 992 999
rezerwacje:email
email:wyświetl
strona:link do strony
facebook:link do profilu
Godziny otwarcia
poniedziałek: 09:00 - 21:30
wtorek: 09:00 - 21:30
środa: 09:00 - 21:30
czwartek: 09:00 - 21:30
piątek: 09:00 - 22:00
sobota: 09:00 - 22:00
niedziela: 10:00 - 20:30
Zakres cenowy
Śniadania:15 - 32 zł
Przystawki:23 - 33 zł
Zupy:13 - 14 zł
Sałatki:31 zł
Dania główne:26 - 67 zł
Menu dla dzieci:13 - 29 zł
Dodatki:2 - 3 zł
Napoje zimne:6 - 19 zł
Napoje ciepłe:6 - 19 zł
Wina:12 - 270 zł
Alkohole mocne:10 - 270 zł
Ocena gości
średnia z 136 ocen Facebook:4,6
średnia z 6 ocen Google:4,1

Opis


Dlaczego Projekt Kuchnia? W to miejsce wkładamy całe swoje serce. Zresztą wszystko co robimy robimy na 200% …...albo wcale. Dlatego marzymy aby nasi goście czuli się tu jak w domowej Kuchni. Ma być ciepło, przyjemnie, smacznie ale przede wszystkim ZDROWO. Kilka lat temu zaczęliśmy bardzo rzetelnie wyszukiwać lokalnych dostawców dobrej, ekologicznej żywnosci.

Każdego odwiedzaliśmy osobiście. I tak powstały pierwsze w Poznaniu delikatesy ze zdrową żywnością- Zielona Spiżarnia. Potem kolejne m.in w Starym Browarze. Wspólnie z marszałkiem województwa wlkp udało nam się także zbudować pierwszy w Poznaniu targ ekologiczny.

Wszystko po to by jak najwięcej osób namówić do tego by sprawdzali jakość i pochodzenie tego co jedzą, by kupowali warzywa sezonowo najlepiej od małych, lokalnych dostawców. To nasza prawda. A Kuchnia powstała po to by pokazać jak wiele fantastycznych ekologicznych produktów wytwarza się niedaleko nas.

Tu w Wielkopolsce. Kuchnia uczy tez dzieci stąd warsztaty lepienia pierogów, makaronu czy innych smakołyków. Pomysłów mamy milion. Ale po kolei. Na razie zapraszam do naszej Kuchni.

Filmy


Opinie (21)