Lokalizacja

Typy obiektów

Rodzaje kuchni

pokaż wszystkie

Typy kuchni

pokaż wszystkie

Przedział cenowy0 - 150 PLN

od:
do:

Średnia ocena0 - 5

Ilość polubień0 - ?

Ilość obserwatorów0 - ?

Ilość opinii/ocen0 - ?

Godziny otwarcia00:00 - 24:00

Cechy lokalu

4,5
zdjęcie główne

Wspólny Stół

kuchnia polska, kuchnia nowoczesna ul. Śródka 6, 61-125, Poznań, Wielkopolskie
polubienia (4782) oceny (228) zdjęcia lokalizacja
płatność kartą
WiFi
niepełnosprawni (podjazd, łazienki)
parking (bezpłatny)
promocje studenckie
wegetarianie
dzieci
zwierzęta
klimatyzacja
parking dla rowerów
jedzenie na wynos
catering
imprezy okolicznościowe
nocleg
sprzedaż alkoholu
gluten free
ilość dodatkowych miejsc letnich

x6

ilość miejsc

x42


Dane kontaktowe
telefon:61 415 27 18
rezerwacje:mail, telefon lub fb
email:wyświetl
strona:link do strony
facebook:link do profilu
Godziny otwarcia
poniedziałek: 12:00 - 22:00
wtorek: 12:00 - 22:00
środa: 12:00 - 22:00
czwartek: 12:00 - 22:00
piątek: 12:00 - 22:00
sobota: 12:00 - 22:00
niedziela: 12:00 - 22:00
Zakres cenowy
Przystawki:14 - 29 zł
Dania główne:29 - 42 zł
Menu dla dzieci:10 - 22 zł
Desery:8 - 14 zł
Napoje zimne:4 - 11 zł
Napoje ciepłe:7 - 12 zł
Piwa:6 - 9 zł
Ocena gości
średnia z 219 ocen Facebook:4,6
średnia z 9 ocen Google:4,2

Opis


Wspólny Stół to jedyna w swoim rodzaju restauracja na Śródce, w której spotykają się miłość do jedzenia z miłością do ludzi.
Jesteśmy spółdzielnią socjalną, która łączy różne środowiska wokół idei slow food oraz włączenia społecznego.
Tworzymy miejsca pracy dla profesjonalistów z dziedziny gastronomii, osób bezrobotnych powracających na rynek pracy oraz studentów z pasją.
W centrum naszego działania jest WSPÓLNY STÓŁ, jako symbol historii Fundacji Barka, z której się wywodzimy.
Naszą specjalnością jest ekologiczna i lokalna żywność, która pochodzi z gospodarstwa w Chudobczycach prowadzonego przez "Barkę".
Pracujemy w szacunku do ludzi i natury, a celem naszym nie jest tylko i wyłącznie zysk ekonomiczny, ale również zysk społeczny. Wszystkie wypracowane w restauracji środki są reinwestowane w nowe miejsca pracy, dodatkowy sprzęt oraz integrację zespołu.
Nie ma wśród nas właściciela, wszyscy jesteśmy częścią spółdzielni.

Filmy


Opinie (20)