Lokalizacja

Typy obiektów

Rodzaje kuchni

pokaż wszystkie

Typy kuchni

pokaż wszystkie

Przedział cenowy0 - 150 PLN

od:
do:

Średnia ocena0 - 5

Ilość polubień0 - ?

Ilość obserwatorów0 - ?

Ilość opinii/ocen0 - ?

Godziny otwarcia00:00 - 24:00

Cechy lokalu

4,4
zdjęcie główne

Jadalnia

kuchnia europejska, śniadania ul. Grunwaldzka 182, 60-166, Poznań, Wielkopolskie
11.8k 1.2k oceny (536) zdjęcia lokalizacja
płatność kartą
WiFi
możliwość rezerwacji
niepełnosprawni (podjazd, łazienki)
parking (bezpłatny)
wegetarianie
dzieci
zwierzęta
klimatyzacja
parking dla rowerów
jedzenie na wynos
jedzenie na dowóz
otwarte do ostatniego klienta
catering
imprezy okolicznościowe
sprzedaż alkoholu
gluten free
TV

x1

ilość dodatkowych miejsc letnich

x30

ilość miejsc

x160


Dane kontaktowe
telefon:883 031 313
rezerwacje:email
email:wyświetl
strona:link do strony
facebook:link do profilu
instagram:link do profilu
Godziny otwarcia
poniedziałek: 08:00 - 19:00
wtorek: 08:00 - 19:00
środa: 08:00 - 19:00
czwartek: 08:00 - 19:00
piątek: 08:00 - 19:00
sobota: 10:00 - 20:00
niedziela: 10:00 - 20:00
Zakres cenowy
Śniadania:
Przystawki:17 - 37 zł
Zupy:10 - 19 zł
Sałatki:18 - 27 zł
Dania główne:18 - 69 zł
Menu dla dzieci:10 - 15 zł
Ocena gości
średnia z 1 ocen Eat&Drink:4,5
średnia z 416 ocen Facebook:4,5
średnia z 119 ocen Google:4,1

Opis


 Wysublimowane jadalne doświadczenie w surowej i świeżej architekturze.

Jadalnia jest restauracją w każdym detalu. Z wielką, nowoczesną kuchnią, doświadczonym zespołem i ambicjami, by wywołać rewolucję.  Menu zmienia się wraz z kolejnymi miesiącami. Królują polskie warzywa i owoce. Chef Piotr Markowski dba o to, by produkty były lokalne i sezonowe. Wiemy, że smak zaczyna się od produktu. Świeżego, nieprzetworzonego, jak najbliższego naturze.
Pieczywo wypiekamy sami, z własnoręcznie ugniecionego ciasta, na domowym zakwasie. Ciasta wypiekamy na prawdziwym maśle i jajach. Jesteśmy zdania, że nie da się zastąpić natury. Chef Markowski z precyzją dobiera smaki i kolory. Jest artystą absolutnym, perfekcjonistą. Spod jego ręki wychodzą kulinarne dzieła sztuki. Mięsne, wegetariańskie, wegańskie i bezglutenowe.

Wnętrze restauracji to podróż po całym świecie. Zmienia się w raz z porą dnia.  W ciągu dnia tętni życiem, kusi pełną oddechu przestrzenią. Wieczorem zamienia się w restaurację w pełnym znaczeniu tego słowa. Centrum restauracji jest wspólny stół przy którym Goście chętnie jedzą śniadania. Każdy zakątek pozwala doświadczyć innej atmosfery. W formie stand party możemy ugościć 200 osób, a około 100 przy stołach. Dzięki wielkości sali, możemy manewrować stołami, dekoracjami, wpisywać nowe miejsca w jej przestrzeń. Daje nam to pole do organizowanie wydarzeń, takich jakie sobie tylko wymarzymy.

Nasi Goście korzystają z bezpłatnego parkingu podziemnego. Ten parking wielokrotnie wykorzystaliśmy, by przygotować imprezy. Wielofunkcyjność restauracji jest atutem, który warto wykorzystać podczas planowania eventów.

Z przyjemnością organizujemy imprezy również poza murami restauracji. Zarówno w formie cateringu jak i obsługi całej imprezy.

Jadalnia to wyszukana restauracja o egalitarnym charakterze, w której nie poczujesz skrępowania, za to subtelne smaki wykwintnych potraw.

Filmy


Opinie (25)