Lokalizacja

Typy obiektów

Rodzaje kuchni

pokaż wszystkie

Typy kuchni

pokaż wszystkie

Przedział cenowy0 - 150 PLN

od:
do:

Średnia ocena0 - 5

Ilość polubień0 - ?

Ilość obserwatorów0 - ?

Ilość opinii/ocen0 - ?

Godziny otwarcia00:00 - 24:00

Cechy lokalu

4,5
zdjęcie główne

Blue Marina

kuchnia międzynarodowa, kuchnia sezonowa ul. Chojnicka 49, 60-480, Poznań, Wielkopolskie
polubienia (345) oceny (86) zdjęcia lokalizacja
płatność kartą
WiFi
możliwość rezerwacji
niepełnosprawni (podjazd, łazienki)
parking (bezpłatny)
wegetarianie
podział palący/niepalący
dzieci
zwierzęta
klimatyzacja
parking dla rowerów
jedzenie na wynos
jedzenie na dowóz
otwarte do ostatniego klienta
catering
imprezy okolicznościowe
nocleg
sprzedaż alkoholu
gluten free
TV

x3

ilość dodatkowych miejsc letnich

x60

ilość miejsc

x150


Dane kontaktowe
telefon:502 787 810
telefon 2:502 787 882
rezerwacje:telefoniczne
email:wyświetl
strona:link do strony
facebook:link do profilu
Godziny otwarcia
poniedziałek: 12:00 - 22:00
wtorek: 12:00 - 22:00
środa: 12:00 - 22:00
czwartek: 12:00 - 22:00
piątek: 12:00 - 22:00
sobota: 12:00 - 22:00
niedziela: 12:00 - 22:00
Zakres cenowy
Przystawki:19 - 45 zł
Zupy:13 - 19 zł
Sałatki:32 - 45 zł
Dania główne:29 - 99 zł
Menu dla dzieci:16 - 18 zł
Desery:12 - 23 zł
Napoje zimne:6 - 13 zł
Napoje ciepłe:9 - 22 zł
Piwa:8 - 15 zł
Wina:15 - 299 zł
Drinki / Koktajle:15 - 29 zł
Alkohole mocne:10 - 450 zł
Ocena gości
średnia z 14 ocen Facebook:4,9
średnia z 72 ocen Google:4,4

Opis


Blue Marina w Hotelu Regatta to miejsce pachnące o poranku świeżo parzoną kawą i ciepłym croissant’em, a wieczorem stekiem podawanym 
na kamieniu z lawy wulkanicznej oraz dobrym wytrawnym winem.

Serwujemy dania kuchni międzynarodowej i lokalnej, a nasze menu zmienia się wraz z porami roku.

Zespół Kucharzy Restauracji Blue Marina, to ludzie z pasją do gotowania, którzy przygotowują potrawy metodą sous vide (gotowanie w próżni), aby zachować oryginalny smak oraz wartości odżywcze.   

Restauracja czynna codziennie od 12:00 do 22:00.

Zapraszamy do zapoznania się z naszym nowym wiosenno - letnim menu oraz kartą win i alkoholi.

Bestsellerem naszej kuchni są steki z polędwicy wołowej wyróżniane na forach i blogach kulinarnych oraz tatar wołowy, który zajął pierwsze miejsce w plebiscycie Głosu Wielkopolskiego na „Najlepszy tatar w Wielkopolsce”.  

Zapraszam do degustacji,
Zespół Blue Marina

Opinie (16)