Lokalizacja

Typy obiektów

Rodzaje kuchni

pokaż wszystkie

Typy kuchni

pokaż wszystkie

Przedział cenowy0 - 150 PLN

od:
do:

Średnia ocena0 - 5

Ilość polubień0 - ?

Ilość obserwatorów0 - ?

Ilość opinii/ocen0 - ?

Godziny otwarcia00:00 - 24:00

Cechy lokalu

4,6
zdjęcie główne

Old Town No 10

grill, bar ul. Paderewskiego 10, 61-770, Poznań, Wielkopolskie
polubienia (1355) oceny (84) zdjęcia lokalizacja
płatność kartą
WiFi
niepełnosprawni (podjazd, łazienki)
parking (płatny)
promocje studenckie
wegetarianie
dzieci
zwierzęta
klimatyzacja
parking dla rowerów
jedzenie na wynos
otwarte do ostatniego klienta
catering
imprezy okolicznościowe
sprzedaż alkoholu
TV

x1

ilość dodatkowych miejsc letnich

x6

ilość miejsc

x55


Dane kontaktowe
telefon:61 665 77 77
rezerwacje:mail / telefon
email:wyświetl
strona:link do strony
facebook:link do profilu
Godziny otwarcia
poniedziałek: zamknięte
wtorek: 13:00 - 22:00
środa: 13:00 - 22:00
czwartek: 13:00 - 22:00
piątek: 13:00 - 24:00
sobota: 13:00 - 24:00
niedziela: 13:00 - 22:00
Zakres cenowy
Przystawki:10 zł
Zupy:10 zł
Sałatki:24 - 28 zł
Dania główne:14 - 29 zł
Dodatki:6 zł
Desery:12 zł
Napoje zimne:6 - 12 zł
Napoje ciepłe:5 - 12 zł
Piwa:7 - 10 zł
Wina:10 - 75 zł
Drinki / Koktajle:14 - 25 zł
Alkohole mocne:6 - 960 zł
Ocena gości
średnia z 78 ocen Facebook:4,6
średnia z 6 ocen Google:4,5

Opis


O nas

Old Town No10 to połączenie nowoczesnego wnętrza, soczystej muzyki z głośników, drink baru z przystępnym cenowo asortymentem i jedzenia serwowanego prosto z grilla, w przyjemnej, chilloutowej atmosferze.

No10 to miejsce na spotkania ze znajomymi przy kolacji i drinkach tuż przy płycie Starego Rynku, lunch w trakcie pracy, szybki niedrogi posiłek w ciągu dnia, czy spotkanie w rodzinnym gronie na niedzielny brunch.

Transmitujemy najważniejsze wydarzenie sportowe na trzy metrowym telebimie, kibicując razem z Wami.

 

Nasza kuchnia


Pieczywo:
Pieczywo wypiekane jest przez nas, przy wykorzystaniu wyłącznie naturalnych składników takich jak mąka, drożdże, masło, sól, cukier, naturalny zakwas i woda. Nie stosujemy żadnych spulchniaczy i polepszaczy smaku. 

Mięso:
Zanim mięso trafi na ruszt, jest marynowane i poddawane obróbce metodą sous-vide. Metoda ta, pozwala zachować naturalny smak mięsa przy jednoczesnym marynowaniu w ziołach i przyprawach. Marynaty skomponowane są przez naszych kucharzy tak, aby podkreślić smak i aromat mięsa. Każde serwowane mięso dostępne jest również w wersji saute.

Dodatki:
Pikle, kiszonki, surówki i inne dodatki są robione przez nas- od podstaw.

 

 

Opinie (24)